MAZQ.FI on kotimainen, selaimessa toimiva julkaisualusta, joka taipuu lähes kaikentyyppisiin verkkojulkaisuihin.


Tietokirjallisuus Kaunokirjallisuus Lehdet Sarjakuvat Esitteet Kuvastot Galleriat Verkkoalbumit Äänikirjat Mainosmateriaalit

Lisätuottoa digitaalisella julkaisulla

Mobiililaitteella lukeminen on mahdollista lähes kaikkialla, ja digitaalisten julkaisujen suosio jatkaa kasvuaan. Kun painettava aineisto on valmiina kovalevylläsi tai verkossa, miksi et julkaisisi sitä 2000-luvun tyyliin?

Print-on-Demand -palvelujen yleistyessä saat blogisi, päättötyösi tai käsikirjoituksesi edustavaksi kirjaksi kustannustehokkaasti. Joskus paperiteos ei kuitenkaan ole tarkoituksenmukainen, tai haluat digijulkaisulla lisätuottoa. mazq.fi:lla on sinulle työkalut teoksesi julkaisemiseen verkossa ilman lisäkustannuksia.

Joustavat työkalut kirjailijalle

Oman kirjan julkaiseminen on mazq.fi:ssa onnistuu ilman ylimääräistä byrokratiaa. Lataa teoksesi erillisinä tiedostoina, täytä infokentät ja olet valmis! mazq.fi:n osuus julkaistavien teosten tuotosta on 20 %. Teoksen hinnan määrität itse ja tulosi tilitetään sinulle neljä kertaa vuodessa.

» Siirry lukemaan!  

mazq.fi on monikäyttöinen

Kun luot itsellesi mazq.fi-tilin, voit julkaista opinnäytetyösi, kirjasi, esitteesi ja kuva-albumisi yhdellä käyttäjätillä! Lataa valokuvat mazq.fi:hin, niin voit katsella niitä verkkoalbumina tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi.

Lue tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Upota julkaisu web-sivuille. Lue SVG-muotoiset julkaisut ääneen konepuheella!

mazq.fi toimii suomalaisessa palvelimessa SSL-suojatulla yhteydellä.


 
© Kylätie Design 2016-2020
Sopimusehdot
Rekisteriseloste
info@mazq.fi
 
Valitse kirjautumistapa
 mazq.fi-tiliPaina D